Tuesday, December 28, 2010

CONTEST KAMI KEMBARKAH



syafiqa vs syazwani

kami kembarkah ?
saje je nak join contest ni. sebab saya rasa saya macam ade kembar. 
kalau nak tau lebih lanjut tentang contest ni, boleh la klik sini.

okayy, meh sini saya cerita sikit pasal kembar saya nie. 
nama: nursyazwani bt asri
umur: 18 tahun (same mcm sy)
ktorang kawan dari kecik. dari umur 5 tahun tau. sampai sekarang.

nape saya cakap dia kembar saya ?
sebab kitorang memang dah kenal lama. dia duk kat kampung dekat je ngan umah saya. so, ktorang memang hari hari jumpa. kadang kadang dia tdo umah saya, saya tido umah dia. 
kalau nak pegi mana mana pun ktorang akan pergi sama sama. 
ktorang berkongsi minat yang sama. ktorang hantu sushi. ktorang sanggup berhabis semata mata nak makan sushi tu. 
taste ktorang pun same. kadang kadang beli baju sama. ade 2 helai baju yang ktorang beli sama. ktorang jugak gila shawl. memang banyak shawl yang ktorang dah beli. ade yang ktorang beli pattern sama, ade yang tak. ktorang juga gila wedges. 
dia gak selalu ada bila saya susah. bila saya ada masalah, dia tolong saya. dia ada masalah, saya tolong dia. kami saling tolong menolong. dah macam adik beradik la. lagipun, ramai gak yang cakap muka kami sama. tapi kami tak rasa mcm tu pun.hehehe.
ktorang selalu keluar makan sama sama, beli barang sama sama. pendek kata, dimana ada dia, kat situ ada saya.hehehe. 
dia sungguh memahami saya. rasenye, kalu ade boyfie pun, mesti boyfie tu tak boleh nak faham saya macam mana dia faham saya. 

kami gila foto. nak nak kat dalam toilet. 



okayy la, sy tag:

6 comments:

DiNa RiaNa said...

laa....
dah join nape tak tinggalkan link kat comment box dina..
naseb dina ushar blog yaya...
neway..
thx 4 joined...
gud luck dear~ =)

DiNa RiaNa said...

nanti tinggalkan link kat comment box dina tau~ =)

~yayaLOVA~ said...

sorry dina. td baru nak g comment, pastu tetibe tenet down. ni baru okayy. dh tgglkan link kat comment.

byla said...

ngee ~
thanks darl...

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah,
besh nyer ada BFF cam ni
hehehe

teacher wani on duty. said...

thanks yunk. korang emang cam twins pown ! awww~ like! <3