Friday, December 10, 2010

alhamdulillah.

renovation da sudah. akhirnye aku berpuas hati ngan hasil keje menconteng arang dan mencomotkan belog aku. memang nmpk semakin comot kan ? tp aku suke sgt. sebab die pink. aku sgt giler pada pink. kawen nnty, nak smua kaler pink. ouh ! sungguh gila.tp ape pon, belog korang memang cantik. belog aku buruk kan ? sila gelak..huahuahua. budak tak pandai design belog, ade hati nak design sendiri. tp, belog ini tetap belog aku okeh.


topik hangat di wall student uitm: result oh result
aku punya ? kite tunggu dan lihat nanti. lame2 mesti tau jugak punya. tanak la bgtau sape2. jgn tanye okayy. ianya aku anggap sebagai privasi. haha. aku memang kudukut ! memang laa, result aku kan. aku mmg tanak share ngan sesape. teruk ke, bagus ke, aku tetap tanak share. aku memang da janji tanak share ngan sape2. teruk sungguh aku nie. selfish! okeh, kalau nak tau sgt, tanye org uitm eh. sebab memang tade sape tau selain aku, Allah dan pihak uitm.haha. bunyik cm dpt teruk kan ? ehh, pedulik la. teruk ke baik ke, tetap tade sape leh tau. dekan ke, tak dekan ke. aku memang tanak share.hehe. jgn tiru aksi nie yea. teruk betul aku nie kan ? 




okeh, yang ni boleh share:
aku mau suami aku seorang arkitek atau jurutera.
sila muntah sekarang. angan2 tinggi sungguh kau nie kan. peduli ape aku. ade aku kesah ? kpd abg2 arkitek atau jurutera yg sedang bace entry nie, dan berkenan akan sy. sila anta rombongan cik kiah meminang segera. haha. tanak kalah. tak malu laa aku nie.sebab ape aku nak suami cm dorang ? sebab, aku nak die sendiri design rumah kami. hehe. gatal betul. belajar tak abis lagi, ade hati nak kawin. pleasee la yaya. yela, nak umah cm taj mahal memang tak dpt kn. so, taj murah pon boleh laa. okayy, abg2 arkitek sekalian, sila siapkan design skrg juga. nanti nak minang, sertakan sekali pelan rumah tu. nak rumah sederhana je. tanak yang gah sangat.hehe.


p/s: entry kali nie sangat gedik dan mengada2.

No comments: