Tuesday, December 28, 2010

contest aku dan masa silam

semakin rajin pulak aku nak join contest. yelaa, nak erat eratkan silaturahim. tak harap pun menang. cuma harap dapat lebih kenal kenal ngan blogger lain. contest kali ni di anjurkan oleh sis suya. nak tau lebih lanjut, pegi kat blog dia okayy.
 ni banner contest nie.
yang ni pulak syarat syaratnye.

tarikh tutup adelah 29 dec. esok la tu kan? sempat ke aku join nie? harap sempat la.

ni gambar yang aku pertaruhkan

gambar mase kecik tu umur 5 tahun. yang besar umur 18 tahun. persamaan dari dulu sampai sekarang adelah, kening aku tetap sama, hidup penyek tetap sama, bibir seksi pun same juga. yang paling penting, pipi tembam pun masih sama. dari segi perangai, dari kecik sampai besar, perangai ngade ngade tu masih berjaya dikekalkan.hehehe. perbezaan, mesty la dari segi umur dan saiz. kalau dulu aku kecik je, tapi sekarang dah besar laa.makan ape pun tak tau sampai besar camnie.

okayy la, sy tag:

2 comments:

me suya said...

check..
good luck girl

regard
me SUya

me suya said...

jgn lupa malam ni suya umukan pemenang.sesi pengadilan sekarang ni..esok tak sabar nak post hadiah