Thursday, May 5, 2011

uss memang awesomeeee! thumbs up !





waaaa, memang seronok okehhh. universal studio singapore memang seronok. kan aku penah cakap nak pergi oversea kann ? singapore laa. takde la oversea sangat. tapi oversea gak laa. kepada korang yang nak have fun n tak tau nak pegi mana, tapi nak yang murah, pegi laa uss. lebih kurang macam genting laa. tapi yang ni up sikit sebab anak dia punya. tapi kat sana kalau nak pegi buang air, kena la pandai pandai cari toilet yang ada paip. sebab tak banyak yang ada. lagi satu, surau pun memang tak ada. tapi ada satu tempat tu dijadikan surau. so, kena cari laa. tapi memang best laa. besar kot. memang kena siap sedia kaki anda akan jadi lenguh laa. rasa macam nak tercabut kaki pun ade. then, tak payah nak pakai wedges ke, heels ke, flat ke. memang tak sesuai. plus, melecet adelahh. paling sesuai pakai sneakers or selipar je. lagi selesa. baju pun yang simple je. tak payah berlapis lapis. memang panas gilosss kat sana. bawak laa sunblock ke. nanti tak pasal pasal sunburn cam aku. tapi yang penting, memang awesomeeee. pegi la bercuti. tak rugi punnn.

okayy laahhh meh laa gambar yang bercerita ehh.

kanak kanak riang
yang ni memang wajib try. nak tengok berani ke ta



ni laa madam yang bawak ktorang. sporting abisss.

salah satu restaurant yang halal




show shrek 4D. best gilaaaaaa. thumbs up!


kungfu panda. comel kannn ?


dekat candylicious. memang heaven of sweet and chocolate laa.





\


skittles.




okayy lahh. babai.

4 comments:

Cik Ezy said...

syok nye die jln2..

cik QT a.k.a QasehThya said...

waaa...
bestnye dia dh g sane~~~ :D

ainul said...

wahhhh..
jeles nya :)

Manja (let it be my sweet name) said...

bestnyer jalan2. pergi x ajak manja pun huhu




Part time job berbaloi ke tidak?