Tuesday, May 17, 2011

follower ribu riban seronok ke ?

waaaaa, kadang kadang jeles tengok orang banyak follower. nak nak yang cantik. mesti beribu riban follower. nape ek ? sebab entry best ke ?  ke sebab orang cantik memang deserve ramai follower ? sebenarnye follower tuu penting ke ? bukan yang paling penting adelah jumlah traffic kita setiap hari ? konpius konpius. tapi kannn, memang kebanyakan orang cantik memang ramai follower kannn. aku nie, da la tak cantik, miskin hina pulak tuu. hehehehe. cube bagi tau camne nak buat follower beribu riban selain dari sebab diri kita cantik.

ok lahhhh baiiii semuaa.








p/s: says.my saya dah boleh cash out. nuffnang bila lagi nak bagi nie ????

2 comments:

Cik Ezy said...

ala..
mybe blog die best..
cntek tu bonus la buat die..
=)

~yayaLOVA~ said...

okayy, t sy bestkan blog. tapi cmne nak bagi best ?