Wednesday, May 25, 2011

waaaa, kena puasa sehari!

yeayyyy, kan dah cakap what u give, you will get back. syukur. takde yang repeat. yang paling bersyukur, sebab phy lulus laaa. walaupun sem nie tak dl lagi. tak pe laaa. sem depan masih ade. nampaknye kena la puasa sehari sebab phy lulus. alhamdulillah. syukur. terima kasih Ya Allah. paling mengejutkan la sebab lulus kann. sebab mase exam hari tuu siap tak tau lagi aku jawab ape. siap pusing pusing kertas, tetap tak boleh jawab. syukur laa.hehe. tapi terkejut jugak dengan ape yang aku give, tiba tiba ape yang aku get macam banyak je. tapi syukur sangat sangat. tak pe, DL kite tunggu sem depan ke. yang penting, sem nie pointer naik okayy.

p/s: bersyukur lah dengan apa yang ada dengan kita.

1 comment:

Lela S said...

bru dtg sini.waahh.. tgok post dak2 pilah, mostly ckp pasal fizik . well, sape minat fizik mmg tabik ah. harem ngn subjek tuh =.="