Thursday, March 31, 2011

hot stuff ?

senarai hot stuff time sekolah dulu :


-atlet atlet.
hot sebab badan mesti taff je masing masing. selalu wakil sekolah. selalu nama naik time sukan sekolah. ramai berebut rebut nak kawan dengan dorang nie. 


-ketua pengawas
hot sebab dia ketua pengawas kan. selalunya ketua pengawas ni hensem hensem. kalau lalu depan kelas je, budak budak pempuan sibuk soksek soksek bergosip. lagi lagi kalau dia dah ada makwe, lagi la hot. budak budak pompuan sibuk nak kritik makwe dia tak cun la ape laa. 


-pengawas
sebab dorang selalu kena jaga gate la ape la kan. so, saham agak naik laa. yang paling tak boleh blaaa bile nak tahan orang laa. mesti nak bajet macho je. bajet macam ketua pengawas gitu.


-budak budak yang selalu dapat no satu.
yang ni kurang sikit laa. sebab dulu time sekolah ramai budak budak pempuan yang selalu dapat no satu. lelaki jarang laa.


-abang abang form 6.
dorang agak hot sebab ade yang dah matang laa. so, ramai jugak yang hensem.


-budak budak bola ngan rugby
kalau budak rugby ramai yang badan ketak ketak. so, agak market laa. budak bola pun hot jugak. nak nak kalau selalu menang. memang famous amous laa.




hot stuff dekat ipt


-abang abang mpp
-atlet jugak
-budak rugby
-jpp
-mc untuk kebanyakan majlis
-budak budak pusat islam
-budak dekan
-budak 4flat kurang sikit sebab masing masing macam nerd kan.
-presiden presiden untuk persatuan yang besar besar.




okayy la. ni la dulu senarai hot stuff. nie yang lelaki je tauu. perempuan coming soon.

3 comments: