Tuesday, March 29, 2011

contest : senyumanmu sumber inspirasiku



contest nie di anjurkan oleh kak ain hermionie.

jom la join ramai ramai.

untuk maklumat lebih lanjut, klik dekat banner contest dekat atas tu ehh.

tak rugi pun join. lagi untung ada laaaa.

okayy, ni pic sumber inspirasi saya :


okayy, mereka nie adalah sumber inspirasi saya. bila time tension rase macam nak give up study, saya akan tengok gambar nie. memang kurang sikit la tension tuu. sebab mereka pencetus semangat, pemberi semangat yang tak pernah putus. yang paling penting MEREKA SENTIASA ADA bila saya perlukan mereka.

so, SENYUMAN MEREKA SUMBER INSPIRASI SAYA.

4 comments:

Cik Ezy said...

gud luck ek..

~yayaLOVA~ said...

thanks.

aien hermionie said...

ehem.. datang melawat nie.. mtk maaf tau.. sbb aien ngah sibuk sekrg... sbb tue lambat jengok.. thanks tau join contest aien..

ainaa.syafiqah27 said...

keputusan dah di umun kan..

http://aienhermionie27.blogspot.com/2011/04/keputusan-contest-senyumanmu-sumber.html