Tuesday, March 22, 2011

alhamdulillah dah selesai.

yahoooo, dah siap pun tukar template blog. cantik tak ? cantik tak ? mesti buruk kan ? hehehe. masih mengekalkan warna pink okayy. tak bleh nak tukar kaler lain laa. tak berminat.

tapi yang aku konpius, nape la ade blog post sampai dua kali. over tauu. aku dah cuba nak buang, tapi tak boleh laa. nape ntah. pelik laa.

okayy, dah siap wani punya template dengan aku punya. kalau korang tengok, template kami nak dekat sama je. yelaaa, kate kembar. mesti la nak dekat sama kan.

meh la tengok dulu hasil kerja aku yang tak seberapa kat belog wani.

belog wanie


nak dekat sama kan ? hehehe. cuma kaler je yang lain.

okayy lah. nak mintak pendapat korang. kalau okayy hasil kerja aku ni, boleh laa tekan cool. kalau tak okayy, boleh la tekan sengal. terima kasih !

No comments: