Saturday, March 5, 2011

heartbeat untuk tabung kahwin.

amboi amboi, belum habis diploma da fikir nak kahwin pulak kan. alaa, takpe perancangan masa depan.


anyway, baru je pasang heartbeat nie. dorang kata mudah nak dapat duit. kalau nak tunggu BE, alamat beranak pinak dulu la kot. dengan trafik aku yang macam semut jalan jalan cari coklat ni, memang harapan la kot nak dapat BE.


takpe laa, takde la mengharap sangat nak duit. sebab blogging sekadar nak suka suka. nak cerita pasal hidup. nak cerita pasal ape yang aku jumpa. tapi kalau dapat duit, syukur lahh. boleh buat belanja kahwin nanti kan. diploma pun dah nak habis tahun depan. umur pun dah 19. so, dah boleh laa nak merancang dan mengumpul sikit sikit.


btw, jom laa join heartbeat nie. selain boleh tambah tambah duit belanja kahwin, boleh la jugak nak cari cari barang untuk nak bagi hadiah kat orang kahwin ke, ape ke. cara nak join ? kejap ehh.


langkah pertama :




boleh la kelik kelik kat banner untuk daftar.


langkah kedua : korang akan jumpa laman web heartbeat. 


langkah ketiga:
daftar lah dengan create account.


dan isi segala maklumat yang diperlukan. 


Setelah berjaya register itu,korang akan jumpa menu baru iaitu MY HB!Affiliate .Jadi klik pada menu itu.


dan korang akan jumpa menu lain yang akan menerangkan pasal heartbeat nie. alaa, semudah satu dua tiga je pun. meh laa join.





No comments: