Tuesday, March 29, 2011

contest : so sweet




okayy, join contest so sweet ni pulak.

contest ini sangat sweet okayy.

di anjurkan oleh mawarku wada

nak tau lebih, sila klik banner atas untuk ke contest tu ye.

jom join ramai ramai.

pada saya, encik honeydew saya sangat sweet.

sebab dia sangat sweet laaa.

dia suka buat surprise

sangat sweet okehh.

kalau orang lain mybe akan cakap dia biasa je.

tapi pada saya dia sangat sweet.

dia ada cara tersendiri.

dia tak bagi saya apa apa. tapi saya tahu dia sweet dan dia sayangkan saya.

ni pic encik honeydew aka my sweet person




okayy saya tag :



4 comments:

I do I need Iman said...

eh trme kaseh awak jadi org fst.
awak letak link awak kat commnt contest mawar ek. tkot t lupe ;)
mekaseh yea.nice;p. sweeet glee si dia!

~yayaLOVA~ said...

okehh. thanks

I do I need Iman said...

http://mawarkuwada.blogspot.com/2011/05/w0w-u-r-winner-contest-so-sweet.html

kptsn keluar.

cik najihah said...

gud luck..
fara datang singgah dari SB :)