Wednesday, January 5, 2011

saja ngada ngada nak buat wishlist~

hehehe. padahal burfday lama lagi. pastu konon tanak masuk 19, tapi sibuk nak buat wishlist jugak. tapi serius laa, aku rasa macam tanak masuk 19 laa. nak 18 je. masih muda remaja gitu. nanti tiba tiba dah masuk 20an pulak. takmo takmo takmo. aku mau berumur belas belas sahaja. tanak puluh puluh. merepek la kau budak ! mane ade orang tak meningkat umurnye.hehe. tapi tapi tapi, nanti bila dah umur puluh puluh, makin banyak tanggungjawab. pastu tiba tiba umur 25. dah kena kawin pulak. takmo takmo takmo. belum puas lagi nak ngempeng(manja manja) dengan mak. belum puas nak merengek rengek mintak itu mintak ini. huarggggh, cepatnya masa berlalu. macam tak terasa je. padahal dah macam macam berlaku, tapi tak sedar diri la budak ni. memang sah tak matang lagi nih.


okayy okayy kita kembali pada segmen wishlist aku yang mengada ngada ehh. bukan apa, letak wishlist awal awal mudah la orang nak get ready kan. tak gituu ??hehehe


 kalau boleh la, kalau boleh je, tak boleh takpe.


-nak celebrate ngan seseorang
-nak celebrate ngan kawan kawan
-nak cik teddy baru.
-nak jam casio pink yang aku idam idamkan tu.
-nak makan choc indulgence, beef lasagne, red velvet, BR, kenny rogers. (hoi, banyak nau nak makan ? tak padan gemuk. kata diet, tapi mintak macam macam.hehehe. ala, bukan selalu, time burfday je)
-nak selipar dalam rumah kaler pink.(yg ni da request kat nabila.~teruk sehh kau)


tuu je la kot buat masa ni. cehh, hampeh. macam banyak je bunyinye tu kan? takde laa, buat masa ni tu jela kot. tapi kalau dapat la, memang terharu sangat sangat la. memang sayang laa orang tu.

No comments: