Monday, November 29, 2010

saya suka yang indah.

cewahh. memang la, semua org pun suka kat sesuatu yang indah. bukan aku je. so, sebab tu laa aku sering tukar background blog aku nie. sebab aku nak sesuatu yang indah je. yg pink, yang comel, yang feminin.hehe. entry kali nie, cuma nak bgtau je, aku puas hati ngan blog aku. tp blog korang lagi cantik laa. tp aku puas hati ngan blog nie. aku sayang kat die tau. kalu ade boyfie nie, mau die jeles sbb aku akn ngadap blog nie hari2 berbanding ngan muka die.hehe. sorry ye bakal encik boyfie. saya sayang blog saya lebih tauu

No comments: