Friday, November 5, 2010

pinqish. aku gila pink.

yayy ! blog da bertukar wajah. tema masih sama. pinkqish. aku memang gila pink tahap gabanto. tak tau la nape. rasenye pink ni melambangkan kelembutan, keceriaan kot. betul laa tu. tp aku ni tade la lembut sgt orangnye. manje tu ade kot. haha. sebab tu la aku menjinakkan diri dalam dunia ke'pink'an nie. sebab nak jadi lemah lembut dan ceria. mata aku nie da tak boleh tengok kaler lain. mesti nak pink jugak. tak tau nape. kalau boleh, ngan uitm ni pun aku nak bagi kaler pink. tp apekan daya. aku hanya student je meyh. ade hati nak berangan tinggi2. ciss ! kalu ikotkan hati yang tak sedar diri nie, mcm2 wohh aku nak yang berkaler pink. tp almaklumlah, mane mampu. ta pela,aku bg korang tengok jela angan-angan dan cita-cita aku yang setinggi langit nie.


kalu aku da kaya tahap dewata, duit juta2, memang boleh je kot sume nie. haha. 


wahh, canteknye rumah.
kalau macam nie memang rajin la nk masak kan.
memang tak bangun pagi la jawabnye aku nie

nak yang saiz besar. sedap peluk.
kereta idaman saya.
ade yang asyik nak mandi je nie. tak mau kuar
 
ribu riban kot mende nieyh.


haha. ni tunggu da kurus la kan. 

nak mintak pink rose hari2 dari boyfie

sweet giler kot

memang tak dpt la kan wedding dress cmnie


smart wohh.

3 comments:

Dia.Honey said...

love pink too!!

Dia.Honey said...

maaf ye gambar ketama awak yg hello kitty tu bukan umh tapi hospital bersalin...hehehehe

~yayaLOVA~ said...

laa, ingatkan rumah.hehehe