Sunday, July 3, 2011

astro naik harga. apa kita dapat ?

sekarang ni heboh pasal astro pulak kann. yelaa, mane tak nye kalau nak diikutkan memang ramai kan yang guna astro. sebenarnya memang kaya astro ni kann. yelaaa, dah la kena bayar tiap tiap bulan. then sekarang makin naik kadar pulak. bila tak tengok pun kena bayar jugak. kalau duk seminggu musim hujan, seminggu tak dapat tengok tv, tetap kena bayar jugak. come on lah. sekarang astro main taktik lain pulak. rancangan yang best best semua dia dah masukkan dalam saluran lain yang kena bayar. nak tak nak pengguna mesti la nak beli pakej tu jugak sebab memang dah takde cerita menarik lagi kalau tak beli pakej tuu. ape yang lebih menyakitkan, cerita dia tak nak berulang dua tiga puluh kali. sampai naik bosan. ape ni astro ? cerita indon je banyak. kadang kadang bila bukak tuu, cerita indon je. ni saluran berbayar indon ke saluran berbayar astro ?

astro jugak pandai mengaut keuntungan bila ada rancangan realiti tv. yang korang duk sms mengundi untuk akademi fantasia, mari menari, sehati berdanda, raja lawak tu semua keuntungan untuk astro. then ada pulak afundi masuk kann. lagi bertambah tambah untung astro tuu. dengan ada astro beyond lagi. macam macam sebenarnya taktik astro untuk mengaut keuntungan. dan kita, guna jugak astro tuu.

untung besar pun servis masih macam tu jugak. bila hujan, hampeh je tak dapat tengok. kadang kadang angin sikit pun dah start tak boleh tengok. apa ni astro ? kata menjanjikan perkhidmatan terbaik. tapi terbaik ape nye macam nie. kadang kadang tiba tiba tak pasal pasal tak boleh tengok. wth sehh astro ni. tapi bila call, ade technical problem. then kena bayar lagi untuk betul kan. come on laa astro!

astro naik harga. kita dapat apa ? astro untung besar. kita dapat apa ?

1 comment:

azril said...

hati tgh geram ni sbb astro naikkn harga.