Thursday, February 24, 2011

syukur, aku masih dapat melihat dunia~

alhamdulillah. masih berpeluang melihat dunia untuk umur yang ke-19 tahun. ulangan, 19 okehh! da besar kot. tapi perangai masih cam budak budak lagi laa. tapi sebenarnya belum bersedia lagi laa. nanti tau tau tahun depan dah kena sambut untuk umur 20 pulak. huaaaa, tak mahu. nak umur belas belas je. sweet gitu. kalau puluh puluh nampak macam dah dewasa sangat laa. belum bersedia lagi. 


thanks pada emak n ayah mereka saya dapat besar dan sihat cam anak gajah nie.hehe. orang pertama wish adelah emak. mak wish in advance. perghh, rindu giler kot kat emak. homesick nie. kalau sambut kat rumah kan best. mesti dapat macam macam.hehe


anyway, thanks pada kawan kawan fb yang beratus ratus wish burfday semalam. agak penuh laa wall tu. email tuu jangan cakap laa. kalau laa email tuu banyak boleh tukar jadi duit, memang makcik kayo laaa. 


thanks jugak kat hosmet2 tersayang yang buat kejutan yang mengejutkan. 


kat kawan kawan kelas yang sudi belanja macam macam. nasib baik burfday adalah setahun sekali. kalau banyak kali, mau naik laa makcik ni kan. mau berkilo kilo naiknye dari turun. 


dan, terima kasih jugak kat 'honeydew'. sebab birthday kali nie sangat bermakna dengan adanya dia. thanks awak !


anyway, thanks jugak pada diri sendiri sebab pandai behave sampai umur 19. semoga dapat behave sampai bila bila. 


azam bila dah besar ni, nak jadi matang sikit. takmau nakal nakal lagi. takmau ganggu orang lagi.hehe. yang paling penting, nak belaja rajin rajin disamping belaja masak laa. sebab tak lama lagi ade dah orang nak masuk meminang kan. okehh, yang ni gatal ehh!