Friday, February 4, 2011

CONTEST : SELENDANG MENARIK & TERBAIK !

nama penuh : nor syafiqa hidayah

umur: 18 tahun, tapi tahun ni 19. tapi tanak 19, nak mengaku 18 je.

kenapa saya join contest ni ? sebab saja saja nak mengisi kelapangan. lagipun time cuti ni la nal join contest and buat entry. nanti da start blaja balik, memang haremmm la nak beraktiviti blogging. lagipun, dengan join contest ni, boleh mengerat eratkan silaturahim. boleh kenal kenal dengan blogger lain. yang paling penting boleh kenal dengan penganjur!


warna kegemaran ? tengok belog nie pun dah tau. semestinya pink! takde warna lain yang boleh menambat hati nie. pink sahaja.hehehe

okayy, check it out.

banner contest



penganjur contest nie adalah cik gemukbulat yang tak berapa nak gemuk. saya lagi gemuk. ngeh ngeh. kalau nak tau lagi pasal contest ni, sila klik kat belog cik gemukbulat yang tak berapa gemuk dan bulat tapi cantik nie.

okayy, pic yang saya taruhkan
shawl ni jenis boleh stretch. tak tahu la nama ape. fesyen ape ek nak bagi nama ? fesyen rambu tingkat tingkat kot.hehe. tapi kalau nak pakai shawl ni better kena pakai inner la. sebab pendek sikit shawlnye.

yang ni fesyen arab-tak-jadi.hehe

yang ni fesyen nak pegi kelas.hehe. 
amboi, lebih lebih nampak sampai 3 gambar.ehee, sorry la cik gemukbulat-yang-tak-berapa-nak-bulat-dan-gemuk-tapi-cantik, ter'over eksaited la. tuu yang over tuu letak sampai 3 pic.hehehe. hopefully la boleh memang.

okayy la, saya tag:
wani
fify

No comments: