Thursday, April 21, 2011

sangatlah boring jika online tapi tidak mendapat faedah.

waaa, panjang pulak tajuk ni haa.
boring kan bila online tak dapat ape ape? nak duit ? boleh jee.
SINI ADA ORANG NAK BAGI DUIT SAMBIL ONLINE

ni hah income yang aku da dapat.


alaa, RM101 je punn. ciput je. ciput ciput pun ade la jugak. dari takde kann. nak tunggu duit nuffy, memang tak naik la dari dulu.hehe.

says.my ni macam nuffy jugak. kita di bayar bila ada orang click iklan kita. share dekat facebook, and bila orang click, kita akan dapat la doplohsen. satu kali click doplohsen. sikit sikit lama lama jadi bukit. mehh ler join kawan kawan. nak tunggu apa lagi kann.



dapat seratus boleh laa kalau nak belanje mak ayah, pakwe makwe makan kat kepcy. ape lagi, marilah join.

2 comments:

Budak Chomot said...

Perghh dah dapat RM100 dah. Melin baru dapat RM5. Huhu. Bolehlah belanja lepas ni. Hee.

Any tips tak nak dapat ratus-ratus jugak dengan Says.my ni? :)

~yayaLOVA~ said...

hehe. tips nye, harus lah rajin post dkt fb.hehe