Friday, April 22, 2011

exam pun masih lagi sempat nak online ehh!

hahahaha. nak buek cmno. susah laa kalau sehari tak online. rase macam ketinggalan gitu. haaa, teruk kan ? teruk kan ? dah, nak buek cmno kan. ni namenye INTERNET ADDICTION. walaupun esok ade paper, masih lagi mencuri curi untuk online ye. sangat teruk. p/s: dilarang meniru aksi ini yaa.

okayy, tadi tengah study CTU ( subjek keagamaan laa. pasal tamadun tamadun. pada budak budak uitm, mesti tauu kan ). esok ada paper CTU, tu yang hari ni giat dan tekun study tuu. biase laa, SSLM (student study last minute).hehehe. seronok baca pasal ANDALUSIA. macam menarik sangat. tu yang tiba tiba nak online. nak share ngan korang.

kalau saya banyak duit, antara destinasi pelancongan yang saya nak pegi adelah:

SPAIN- nak pegi tengok ISTANA ALHAMBRA





INDIA- nak pegi tengok TAJ MAHAL



indah kan TAJ MAHAL ? nak tengok sangat ciptaan dari keagungan cinta seorang suami pada isterinya.

ITALY: nak pegi VENICE. nak pegi kota yang romantik tuu. kalau boleh nak pegi dengan suami laa. baru seronok kann. so, kepada bakal suami, sila sediakan duit banyak banyak sebab saya bercita cita nak ajak kamu pergi VENICE.



pic source from : google.

2 comments:

SyedGraphiX said...

haahhaa..same la kite. time SPM pun sempat lagi blogging

~yayaLOVA~ said...

hehe. boleh jee. ;DD