Monday, February 13, 2012

kembali semula

assalamualaikum.

blog dah pulih semula. ada sebab tertentu blog ni tak dapat di display. tapi sekarang dah okayy. boleh blogging semula macam dulu. bosan jugak takde blog ni. macam mati kutu. tak tahu nak cerita kat mana. nak cerita panjang panjang kat blog jugak best. kat tempat lain tak boleh.hehehe

so, banyak dah nak cakap, tapi rasanya memang tak terluah la. panjang sangat kot. takpe la, nanti next entry akan update macam macam.

life sekarang macam ni la. tetap single. tapi seronok. biar je ape nak jadi. tak mengejar dan bukan dikejar. stay macam ni. tiba masanya nanti. kawin terus.hehehe. macam fobia pulak nak bercinta ni. takut dah kalau dikecewakan.hoho. nampak macam putus asa kann? takde lah. biasa je. semuanya okayy.

cuma yang tak seronok nye tak kurus kurus lagi. bila la agaknye nak kurus ni. bosan lah. nak kurus tapi tak berusaha.hahaha. hampeh betul. wokeyy lah. nak sambung study tertunggak. khamis ni ada test chemist. dah la tak faham apa apa. tetiba nak kena test.

target: kumpul duit dari sekarang untuk kawin, kuruskan badan dengan tekad. nak kawin!hahaha

No comments: