Friday, October 7, 2011

selamat bercuti!

assalamualaikum semua!

yeayy, final exam pun dah habis. so, sekarang waktu untuk berseronok lah kan. oleh kerana cuti dah bermula, bukan bermakna kena duduk bersenang lenang je kan. sekarang ni tengah memantapkan lagi ilmu dan skill untuk mendesign blog. okayy, baru lepas bertungkus lumus siapkan doodle untuk seseorang.hehe. siapa seseorang tu? adelaaa.hihi. nanti dah siap design blog dia, aku bagitau siapa orang tu ye.

okayy, cekidaut ye hasil doodle kali ni. kali ni guna AI, yang sebelum ni punya guna photoshop je. memang lebih mudah guna AI lah kann. macam macam boleh buat.



ni yang guna AI


yang ni guna photoshop saje.

okayy lah ye. ni dulu. lepas ni aku update lagi.

doodle doodle ini bukan untuk di copy ye. 
hanya untuk tatapan sahaja. terima kasih

1 comment:

atiqa aris said...

nk pakai ape wat bndalah2 cmni ek?cm best je.hehe